Formulari de cerca

30 de Setembre de 2020
La Biblioteca Municipal d'Aldaia reprén la seua programació d'activitats participatives
-Durant el mes d'octubre tornen els dos Clubs de lectura -Se celebraran dos exposicions i una “mocadorà literària”

A partir del pròxim dimarts 6 d'octubre la Biblioteca Pública Municipal d'Aldaia reinicia el seu calendari d'activitats participatives obertes al públic seguint totes les mesures d'higiene i seguretat anti COVID-19. Així, tant el Club de lectura (castellà i valencià) com el Club de lectura i conversa en anglès online per a persones adultes, reprenen la seva activitat que consisteix en la lectura prèvia d'un llibre que facilita la Biblioteca i el posterior comentari grupal per part de totes les persones que formen part del Club. En tots dos casos les persones interessades a participar hauran d'inscriure's prèviament de manera gratuïta. Per a més informació pots telefonar al 961 98 87 86  o escriure un correu a biblioteca@ajuntamentaldaia.org.

 

Mocadorà Literària

Amb motiu de la commemoració del 9 d'octubre es durà a terme una “Mocadorà” literària. Així, durant la setmana prèvia a esta data s'obsequiarà a les persones que realitzen prestem de llibres a la biblioteca i a les quals visiten l'exposició amb una bossa amb forma de fruita farcida i informació la citada escriptora.

Exposicions

Pel que respecta a les activitats temporals, del 2 al 8 d'octubre podrà visitar-se a la Biblioteca l'exposició “Des de les fronteres del silenci. Carmelina Sánchez-Cutillas“ preparada per l’Acadèmia Valenciana de la Llengua que ha nomenat a Cutillas “escriptora de l'any” amb diferents activitats entorn de la seua figura.

Així mateix, per a commemorar el Dia de les escriptores que se celebra el 19 d'octubre es realitzarà una sessió especial del Club de lectura on es llegirà Matèria de Bretanya de l'autora premiada.

En al mateixa línia, amb motiu del Dia de la Biblioteca el 24 d'octubre s'inaugurarà l'exposició “Travessant els teues retines”  de l'escultor Jesús Martín-Lorente "Chule” que romandrà oberta des del 23 d'octubre fins al 23 de novembre. Es tracta d'un conglomerat d'escultures inspirades en 16 obres literàries que estava planificada per a veure la llum el mes d'abril passat però que va haver de posposar-se pel confinament.

Col·laboració amb la Escoleta Infaltil “Llavoreta”

D'altra banda, es realitzarà una col·laboració amb l'escola infantil “Llavoreta” a la qual se li facilitaran lots de llibres per a treballar amb l'alumnat que s'aniran canviant periòdicament segons la selecció que sol·liciti el professorat. D'esta manera, el fons de la Biblioteca Municipal servirà com a biblioteca auxiliar de l'escola i es rendibilitzaran els recursos.