16 de Febrer de 2021
Aldaia reforça l'accés telemàtic per a unes gestions més segures i eficients

L'Ajuntament d'Aldaia aposta per les noves tecnologies a través d'una sèrie de millores destinades a actualitzar i fer més intuïtiva la seua pàgina web municipal (www.aldaia.es). “L'objectiu és facilitar i agilitar les gestions que realitzen els veïns i veïnes”, expliquen des del consistori.

Així, el web municipal incorpora un nou panell de cita prèvia gràcies al qual es podrà reservar cita i realitzar gestions de manera presencial en les instal·lacions de l'Ajuntament. Aquest portal també comptarà amb la nova guia de telèfons i correus electrònics de les diferents àrees en un format en el qual només cal buscar i punxar per a realitzar la telefonada o enviar un e-mail des de qualsevol telèfon mòbil. D'altra banda, estes millores tecnològiques s'han combinat amb un reforç de la identitat visual local a través d'imatges i fotografies “de gran força i qualitat” dels carrers, monuments o festes del municipi.

Nova App

“Som conscients que majoria d'usuaris utilitzen el telèfon mòbil per a informar-se o fer gestions amb el Consistori, per això presentem una nova aplicació que permet l'accés a quatre grans blocs temàtics amb sols moure un dit”, indiquen des de l'ajuntament.

Els apartats més importants d'esta nova App són:

- Aldaia hui, on figuren les notícies, agenda i tauler d'anuncis amb totes les mesures actualitzades preses per l'Ajuntament.

- Racó Ciutadà, des d'on es pot accedir a reservar cita prèvia, consultar tota l'oferta tant formativa com d'ocupació i el 'Buzon Ciudadano' un espai participatiu on exposar les teues propostes, queixes o suggeriments.

- Serveis, espai en l'App per a informar-te de manera ràpida de la farmàcia de guàrdia, amb els seus horaris i ubicació de manera interactiva, de la Xarxa de Serveis espai on accedir a tots els serveis externs que ofereix cada àrea de l'Ajuntament (Serveis socials, Educació, Habitatge, Biblioteca, Igualtat…), així com quant a gestió, tindre accés directe a la web d'esports (per a reservar pistes...), a la Seu Electrònica (per a fer els tràmits online) i a l'Agència Tributària (per a informar-se del pagament de tributs).

Entre altres facilitats, el menú desplegable ofereix l'opció d'escoltar Aldaia Ràdio en directe, o els seus podcast, o poder llegir en qualsevol lloc qualsevol dels butlletins informatius municipals L’informatiu. Una App Aldaia, adaptable i accessible en la qual també s'ofereix la possibilitat de preferències, per a poder engrandir la lletra o triar entre valencià i castellà, entre altres.