Formulari de cerca

Mesures Covid
Control d'accessos i aforament
Per raó de les circumstàncies sanitàries en les quals ens trobem el control d'aforament i l'accés a les instal·lacions es durà a terme de la següent manera:

CONTROL D'ACCESSOS

  • En l'entrada al centre hi ha habilitada, per a facilitar el flux de persones, un sentit d'entrada i un altre de eixida degudament senyalitzat.
  • Quant a l'accés a les classes, cursos i activitats dirigides, s'ha dissenyat un pla d'accessos mitjançant el qual els grups d'activitats que es realitzen de simultaneament en les instal·lacions no accedisquen per les mateixes entrades ni eixides. Un dels nostres tècnics esperarà en les entrades senyalitzades per a indicar quin recorregut haurà de fer segons l'activitat que vagen a practicar. D'aquesta manera s'evita contacte entre grups i aglomeracions en els accessos tradicionals.

 

AFORAMENTS

 

Aforament general

  • L'aforament màxim permés en la instal·lació de manera simultània és el marcat per les autoritats. Aquest està visible en el tauló de normativa situat en l'entrada de la instal·lació. L'aforament serà controlat a través del control d'accessos.
  • En l'actualitat, i de manera general, la normativa ens marca que s'ha de respectar la distància de seguretat d'1,5 metres.

 

Aforament activitats dirigides

  • Quant a les activitats dirigides, l'aforament màxim es contempla conforme als m² de la sala sota el criteri d'1 persona per cada 4m2, mantenint un aforament màxim del 50% de la sala. A les sales que siguen necessàries, trobaràs adhesius en el sòl que marcaran els "llocs d'entrenament" de cada persona, facilitant el manteniment de la distància de seguretat de 2 metres. 

 

Aformanet instal·lacions

  • Els llocs d'entrenament de la SALA FITNESS estan distribuïts mantenint la distància de seguretat. En el cas de les màquines de cardio, s'han inhabilitat algunes d'elles per a assegurar aquesta distància. En les altres zones d'entrenament cal mantenir la distància de seguretat de 2-3m.
  • Els VESTUARIS del Pavelló queden inhabilitats temporalment. Els vestuaris de la piscina podran utilitzar-se respectant sempre la distància de seguretat de 2m (4m2 / persona) i les mesures d'higiene indicades per les autoritats sanitàries (màscara, tovallola en bancs, ús de gel desinfectant...). Les taquilles podran utilitzar-se a excepció d'algunes d'elles que queden inhabilitades per a mantenir la distància de seguretat. Es prega als usuari@s que estiguen el menor temps possible en aquestes instal·lacions amb la finalitat d'evitar aglomeracions. Per aquesta mateixa raó queden inhabilitades les dutxes temporalment.
  • L'ASCENSOR del Pavelló queda inhabilitat a excepció de persones amb mobilitat reduïda