12 de Març de 2021
Aldaia Ràdio homenatja la Setmana Fallera a les ones
L’emissora municipal presenta una programació especial per a rememorar la setmana fallera més atípica de la història entre el 15 i el 18 de març

Aldaia manté molt viva la flama de Les Falles i la il·lusió per celebrar la festa valenciana. D’esta manera, del 15 al 18 de març es rememorarà la Setmana Fallera a través en les emissions d’Aldaia Ràdio, la 89.4FM, amb una sèrie de programes especials.

Aldaia Ràdio pretén ser un altaveu per a tots els fallers i les falleres que viuen estos dies amb una responsabilitat exemplar. “El sentiment contingut al cor, la responsabilitat i paciència, però també la il·lusió i esperança” són els missatges més repetits per les nostres representants a la festa.

Així per tant, durant el que seria la setmana gran de les Falles, a les 14.00 hores, podrem escoltar quatre històriques mascletaes aldaieres, i a les 20.00 hores s’emetran els programes dedicats a totes les comissions falleres d’Aldaia, amb la col.laboració de tots els seus representants.

Cada dia s’escoltaran tres comissions, amb testimonis, música i declaracions dels i les representants de cadascuna de les nostres falles. A més, el dia 18 de març, per finalitzar amb la Setmana Fallera, es dedicarà l’espai a les màximes representants: les Falleres Majors d’Aldaia, el President de Junta Local Fallera, David Solís, i el regidor de Falles, José Martínez Luna. Així el dia 18, acompanyats del president del Gremi de Palmiters, un dels sectors més castigats amb la situació actual, comentarem el millor de la festa.

Durant este especial, Aldaia Ràdio dona veu també als veïns i veïnes de la població, que ens contaran com viuen este mes de març sense olor a pólvora als carrers.

 

Aldaia, pionera en ubicar les falles de 2021

Aldaia va ser pionera a l’hora d’anunciar la nova data per a la celebració de les falles 2021. Els representants de les comissions, i Junta Local Fallera, amb el suport de l’Ajuntament, decidiren per unanimitat la data, seguint les recomanacions de Sanitat de celebrar les Falles al segon semestre de l’any.