Formulari de cerca

10 de Setembre de 2020
Nova temporada del poliesportiu Jaume Ortí d’Aldaia amb totes les mesures de seguretat
-Amb la situació d'emergència sanitària provocada per la Covid, l'inici de les activitats en les instal·lacions esportives ve marcat per l'adopció de mesures de seguretat, protecció i higiene -Els terminis per a formalitzar la matrícula de les activitats esportives trimestrals del curs 2020 – 2021 s'obrin el 14 de setembre -Les persones que no hagen gaudit dels abonaments de l'anterior temporada podran compensar-los o sol·licitar la devolució

El poliesportiu Jaume Ortí obri les seues instal·lacions preparades perquè les persones usuàries tornen amb la màxima seguretat. Per això, s'han establit diverses mesures com la presa de temperatura a l'entrada de cadascun dels espais del poliesportiu, reserva online i telefònica per a evitar aglomeracions en el recinte, limitació d'aforament, habilitació de gel hidroalcohòlic per a neteja de mans, o catifes amb desinfectant.
A més, els vestuaris i serveis es poden usar només per a canvis de roba i s'ha disposat una separació de metre i mig interpersonal. En el recinte de la piscina s'han condicionat zones perquè cada persona puga dipositar les seues pertinences i després de la utilització de material comú es dipositarà en un punt de desinfecció que el personal s'encarregarà d'higienitzar.
Així mateix s'ha habilitat material higienitzant per a desinfectar els aparells del gimnàs després del seu ús i hi haurà una persona encarregada de cada sala per a previndre aglomeracions i vetlar perquè les persones usuàries complisquen les mesures de seguretat adoptades.
 

Es manté l'àmplia oferta d'activitats

El poliesportiu ofereix una gran varietat de classes col·lectives amb diferents grups per a diverses edats com ara Pilates, ioga, aerostep, aerogap, Manteniment 3a edat, o Spinbike. Per a aquelles persones que preferisquen practicar esports en l'aigua també hi ha diverses activitats com  aiguagim, pre-post part, escola de natació, natació terapèutica o grups de natació per a xiquets i xiquetes des dels 6 mesos als 14 anys.
D'altra banda, també és possible llogar pistes de pàdel, tennis, frontó o futbol.
 

Devolució dels abonaments no gaudits
A més, les persones que no hagen pogut gaudir dels abonaments de piscina i gimnàs degut la situació provocada pel coronavirus podran compensar-los o efectuar la devolució de la part proporcional dels dies no gaudits enviant un correu a: esports@ajuntamentaldaia.org amb totes les dades. Les renovacions del 3er trimestre no gaudides també es podran compensar amb els nous cursos o bé, sol·licitar la devolució de la quantitat íntegra.
 

Els terminis per a formalitzar la matrícula de les activitats esportives trimestrals del curs 2020 – 2021 són el 14 i 15 de setembre per a canvis de grup, del 17 al 21 per a les noves inscripcions de persones empadronades a Aldaia i del 23 al 25 noves inscripcions de no empadronats a Aldaia.

Es pot realitzar la matrícula a través de la web o bé demanant cita prèvia en el teléfon d'informació.