Formulari de cerca

17 de Setembre de 2020
L’Escola Municipal de Teatre d’Aldaia (EMTA) seguix creixent tot i la Covid-19
L'Escola Municipal de Teatre d'Aldaia (*EMTA) afronta el nou curs reprenent les classes presencials i amb l'aplicació d'un estricte protocol d'higiene i seguretat

L’EMTA reprén les seues classes en el Teatre del Mercat el pròxim 1 d'octubre. Després d'un final de curs en el qual van haver d'adaptar-se a la formació online l'alumnat té moltes ganes de tornar a treballar de manera presencial. Alberto Jiménez de Déu, professor i coordinador de l'Escola, comenta que enguany “malgrat les dificultats i el trastorn que suposa travessar una pandèmia”, tant el professorat com l'alumnat afronten esta nova marxa “amb més il·lusió que mai i amb moltes ganes de seguir aprenent, gaudint del teatre i del gran ambient que es respira en este gran grup humà”.

Matrícula oberta
El període de matrícula ja està obert, per la qual cosa les persones interessades poden reservar plaça a través de les xarxes socials de la EMTA o del whatsapp en el número 627 12 14 35, i a l'inici de les classes es formalitzarà la seua matricula. D'esta manera es pretén evitar possibles aglomeracions durant el procés d'inscripció. Segons s’explica des de l'Escola, malgrat la situació provocada pel coronavirus “l'escola continua creixent”. No en va, de cara a la nova temporada ja s'ha produït un augment en el nombre d'inscripcions respecte a períodes anteriors, i el nombre d'altes “està sent notablement superior al de les baixes”.
Pel que respecta al nou curs, es manté l'oferta de cinc grups: L’Escoleta (6-8 anys), La Canalla (8-10 anys), La Colla (11-14 anys), Grup de formació 1 (a partir de 14 anys) i Grup de formació 2 (a partir de 14anys).

Mesures de seguretat
Perquè l'alumnat torne amb la màxima seguretat possible s'han adoptat diverses mesures de protecció per part de la coordinació de l'Escola en coordinació amb la regidoria de Cultura. D'una banda, s'han reestructurat els horaris perquè entre grup i grup hi haja temps per a la ventilació de l'espai i la neteja de les zones i del material utilitzat. Així mateix, la distància de seguretat i l'ús de les mascartes i del gel hidroalcohòlic serà la nota dominant durant totes les sessions.