13 de Març de 2020
BANDO MUNICIPAL mesures de prevenció davant el COVID-19
Seguint les instruccions del Ministeri de Sanitat i les autoritats sanitàries, així com les resolucions ordenades per la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública amb l'objectiu d'evitar l'expansió i la transmissió de la malaltia Coronavirus (COVID-19), des de l'Ajuntament d'Aldaia es fan públiques les següents mesures preventives a tot el nostre municipi:
 
 
1. Suspensió de tota l'activitat docent a partir del dilluns 16 de març, per la qual cosa tots els centres educatius d'Aldaia (escoletes, col·legis i instituts) queden tancats fins a nou avís.
 
 
2. Suspensió fins a nou avís de totes les activitats públiques programades
 
 
3. Tancament de tots els centres municipals. Amb serveis de guàrdia en 
     - Oficina d'Informació d'Aldaia (OIA) (96 150 15 00
     - Policía Local (96 151 00 61)
     - Agència Tributària Municipal (96 198 88 18)
     - Serveis Socials (96 198 88 11)
 
 
4. Tots els serveis de guària amb atenció personalitzada es realitzaran telefònicament. En cas de no poder donar solució per esta via es concertarà citra prèvia. 
 
 
5. Suspensió del Mercat Ambulant dels dimecres
 
 
6. Totes les mesures entren en vigor hui, divendres, 13 de març, fins que es comunique una nova instrucció a través d'este canal.
 
 
7. Apel·lem a la col·laboració i la responsabilitat de tota la ciutadania d'Aldaia davant les mesures adoptades per les autoritats, i roguem seguiment de les recomanacions de les autoritats sanitàries. 
La Conselleria de Sanitat ha habilitat un telèfon d'informació 900 300 555 davant qualsevol dubte sobre el COVID-19.
 
 
8. L'Ajuntament d'Aldaia informarà puntualment de qualsevol novetat a través d ela web, les xarxes socials municipals i servei de WhatsApp municipal (enviar la paraula ALTA al 627 364 803, i guarda el número de telèfon de l'Ajuntament a l'agenda de contactes del teu mòbil).
 
 
  • BANDO MUNICIPAL
    bando Municipal