Programació del TAMA

"BONIC" XV Cicle Nadalenc de Teatre per a Xiquets i Xiquetes al TAMA

Cicle BONIC 2019. Teatre i circ al TAMA Dia 26 de desembre (18.00 h). "Oníricus" de la Troupe Malabó Circ. Dia 27 de desembre (18.00 h). "L'engranatge" de la Finestra Nou Circ. Dia 28 de desembre (18.00 h). De por" de Dani Miquel.
Teatre Auditori Municipal d'Aldaia
Avda. de la Música 11 - Aldaia (València)

Tel: (+34) 96 198 84 06
E-mail: [email protected]

Les entrades també es poden comprar a través de www.giglon.com
Funcionament

HORARI DE TAQUILLA I VENDA D'ENTRADES

L'horari general de taquilla del TAMA és el dimecres d'11.30 a 13.30 hores i de 19.00 a 21.00 hores, excepte aquells dimecres que siguen festius. El dia que hi haja programació, la taquilla s'obrirà dues hores abans de començar l'espectacle, excepte quan l'entrada siga gratuïta que la taquilla estarà oberta una hora abans de començar l'acte.

Exhibición
Primordialmente, el TAMA es un espacio de exhibición escénica. La programación y funcionamiento del TAMA, ha de manifestar un equilibrio entre:

 

-   Programación escénica: teatro, música, danza...

- Programación local:

    · Escola Municipal de Teatre d’Aldaia.

    · Entidades Musicales de Aldaia: Unió Musical d’Aldaia, Banda Simfònica d’Aldaia, Orfeó d’Aldaia, Escola Coral Aubada, Scholla Cantorum d’Aldaia, Associació de Música Tradicional, Colla de Dolçainers.

-     Actos protocolarios.

-     Otros actos como congresos, encuentros de orquestas y coros, festivales,
ciclos...

 

Formación
los aspectos formativos continuaran en la Casa de la Música y el Teatre del Mercat, exceptuando aquellas actividades formativas (como cursos de especialización dramática...) que se consideren convenientes realizar en el aula de formación “BACO” del TAMA.

 

Gestión
el departamento de gestión del TAMA funcionará en el horario laboral administrativo del servicio de cultura del Ayuntamiento de Aldaia, siendo flexible y adaptable a las necesidades que genere la propia instalación. Se ocupará de la organización, funcionamiento y dirección del TAMA.

 

Producción
una iniciativa a medio plazo. El TAMA puede convertirse, además de un centro de exhibición, en un centro de producción o coproducción de espectáculos: tanto a nivel de las compañías de residentes, como de otras compañías de teatro y/o música, así como de encargos concretos de espectáculos.

 

 

NORMES BÀSIQUES del públic del TAMA:

 

Puntualitat. Una vegada començat l’espectacle no es permetrà l’accés a la sala, per la qual cosa es prega puntualitat i estar pendent dels horaris de programació.

 

 Espai lliure de fums. En atenció a les disposicions legals vigents, no es permet fumar a l’interior del TAMA. Els preguem que apaguen les seues cigarretes abans d’accedir al Hall.

 

 

 

Fotografies i enregistraments. No es permet cap tipus d’enregistrament dels espectacles sense autorització expressa de la companyia o del TAMA.

Rellotges i telèfons mòbils. Els espectadors i espectadores han d’assegurar-se que cap aparell no emetrà senyals acústics que distraguen l’atenció del públic i dels intèrprets.

 

Canvis. Esta programació està subjecta a possibles variacions. Si per causes imprevistes així es produïra, el TAMA ho anunciarà amb antelació.

 

Devolucions. Una vegada adquirida l’entrada no serà canviada ni se’n tornarà l’import, excepte en el cas d’anul·lació del calendari de programació.

 

Aliments. A l’interior de la sala, no és possible consumir aliments ni begudes durant la representació.

 

Ocupació. Per raons de seguretat i d’evacuació, la sala no pot superar el seu aforament i els corredors no poden ocupar-se.

 

L’aforament total de la sala és de 712 butaques.

 

És reserva el dret d’admissió.