Portada : Nota legal

L'Ajuntament d’Aldaia, realitza aquesta declaració de privacitat per a demostrar el seu ferm compromís amb la intimitat en el maneig de les seues dades. L'actual document manifesta la informació recollida pel nostre lloc i la seua distribució.

Aquesta web i tots els seus contiguts, com ara textos, imatges, audio i qualsevol altre material, son propietat de l’Ajuntament d’Aldaia o de tercers que han autoritzat l'ús dels seus continguts. Tots els drets estan reservats.

S'autoritza la reproducció dels continguts, excepte amb finalitats comercials, sempre que se cite la font. Algunes pàgines d'aquesta web contenen referències o enllaços a webs d'altres organitzacions. L'Ajuntament d’Aldaia no es responsabilitza ni de l'exactitud ni de l'actualització d'aquestes webs externes.

L'Ajuntament d’Aldaia manté aquesta web amb l'objectiu de facilitar l'accés a informació municipal i no municipal actualitzada i exacta. Tractarem de corregir i millorar els aspectes que se'ns assenyale.

Les úniques dades personals a què l'Ajuntament d’Aldaia tindrà accés seran aquelles que l'usuari/usuària facilite voluntàriament. Qualsevol dada que els visitants de la web envien aserà inclosa en la seua base de dades, d'acord amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/1999 i podrà ser utilitzada per a futurs enviaments, únicament, d’informació municipal.

Els/les visitants poden en qualsevol moment accedir a les seues dades des de la pàgina web, procedir a rectificar-les o cancel·lar-les, enviant un correu electrònic a [email protected] o presentant la instància corresponent al Registre d’Entrada del Ajuntament d’Aldaia. La informació de caràcter personal és considerada confidencial, per la qual cosa s'observa la més absoluta reserva sobre la mateixa. D'igual manera, l'obligació de secret professional haurà de ser observat per tots els treballadors i treballadores de l'Ajuntament d’Aldaia.

L'accés o utilització d'aquest lloc web per part de l'usuari implica el seu consentiment i, per tant, l'adhesió a les condicions exposades anteriorment.