Recursos : Publicaciones

Aquesta secció recull diverses publicacions divulgatives i d'investigació, així com documents audiovisuals, editades pel MUPA o en col·laboració amb mestres palmiters i altres museus i institucions valencianes.

Mes
05/11/2018

Arquitectura i art cristià a Aldaia

Llibre de la Col·lecció Llotgeta de Patrimoni Local en el qual s'analitza la historia i la iconografia dels temples de culte d'Aldaia.
05/11/2018

Els colors de l'aire. L'art del palmito a Aldaia

Llibre de la Col·lecció Llotgeta de Patrimoni Local sobre la història dels palmiters a la Comunitat Valenciana i a Aldaia. L'obra recull més de 350 noms d'artesans i artesanes del ventall.
05/11/2018

Fumerals d'Aldaia

Llibre de la Col·lecció Llotgeta de Patrimoni Local que inclou un catàleg dels fumerals industrials de rajola existents al municipi, la majoria d'ells d'antigues rajoleries del poble.
13/02/2018

Relectures. Itineraris museístics en clau de gènere

Projecte subvencionat per la Generalitat Valenciana i coordinat per la Universitat de València en el qual participa el MUPA. Pàgina web: www.relecturas.es.
17/07/2017

Activitats didàctiques del MUPA per a escolars

El MUPA ofereix una sèrie d'aactivitats didàtiques per a escolars, des de l'educació infantil fins a l'ESO, amb l'objectiu de donar a conèixer el museu i l'artesania del palmito.
26/05/2016

Museu del Palmito d'Aldaia (edició trilingüe)

Fullet informatiu general del MUPA editat en valencià, castellà i anglés. Mostra els espais de la Col·lecció Museogràfica Permanent del museu així com els horaris de visites lliures i visites guiades.
26/05/2016

Museus i Paisatges Culturals

Fullet editat per la xarxa "Museus de l'Horta", formada pels museus d'Alaquàs, Aldaia, Manises, Paiporta, Paterna i Torrent, per a commemorar el Dia Internacional dels Museus amb el lema "Museus i Paisatges Culturals."
26/05/2016

Ruta dels Palmiters d'Aldaia (edició trilingüe)

Guia dels 28 artesans actuals de palmitos d'Aldaia i altres poblacions valencianes. Editada en valencià, castellà i anglés pel Museu del Palmito d'Aldaia (MUPA), Bonaire i el Gremi de Mestres Palmiters de València.