Centros y servicios : Servicios

Portada > Centros y servicios > Servicios > PCPI - Programa de Qualificació Professional Inicial
PCPI - Programa de Qualificació Professional Inicial
Centre de Coladors

L'Ajuntament d'Aldaia, des de fa més d'una dècada ha dut a terme diferents Programes de Garantia Social (P.G.S.). Han sigut diferents les modalitats professionals que ha anat organitzant: mecànica de l'automòbil, xapa i pintura de l'automòbil, Viverisme i Jardineria, Cuina, etc..

 

Estos programes han sigut modificats per la Conselleria d'Educació des del curs 2008/2009, sent substituïts pels Programes de Qualificació Professional Inicial (PCPI). Operacions Bàsiques de Xapa i pintura de l'automòbil.

 

REQUISITS

Destinats a l'alumnat major de 16 anys que no haja obtingut el títol de Graduat en AIXÒ, amb l'objectiu que tots aconsegueixen competències professionals pròpies d'una qualificació de nivell 1 de l'estructura actual del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals, així com que tinguen la possibilitat d'una inserció sociolaboral satisfactòria i amplien les seues competències bàsiques per a prosseguir estudis en les diferents ensenyances.

              

NORMATIVA APLICABLE

-          ORDE de 19 de maig del 2008, de la Conselleria d'Educació, per la qual es regulen els programes de qualificació professional inicial a la Comunitat Valenciana. (DOCV Núm. 5790 / 23.06.2008 )

-          ORDE de 7 de juliol del 2008, de la Conselleria d'Educació, per la qual s'aproven les bases reguladores i el procediment general per a la concessió d'ajudes per al desenvolupament dels programes de qualificació professional inicial. (DOCV Núm. 5806 / 15.07.2008 )

 

PREU

Gratuït.

              

DEPENDÈNCIA

Servicis Socials Municipals

              

SOL·LICITUD

Centre Social de Servicis Socials

Carrer Coladors, 16

Aldaia

Tel 96198 88 11

 

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Fotocòpia DNI,

Llibre escolaritat.

SIP

 

TERMINI PRESENTACIÓ

Tot l'any.

Selecció la primera setmana de Setembre.

 

LLOC I HORARI

Avinguda Pérez Galdós, 20 d'Aldaia

Tel. 96 198 88 11 ext. 27

              

CORREU ELECTRÒNIC

[email protected]

Áreas relacionadas
Centros relacionados