Formulari de cerca

Amics del TAMA

El TAMA disposa d'un Club de l'amic del TAMA. Donar-se d'alta és totalment gratuït i a través de la targeta del TAMA-club vostè podrà gaudir de diverses i variades avantatges. Li mostrem adjunt la fitxa de sol·licitud per poder hi ser soci i sòcia del nostre club.  Vinga al Club. Vinga al TAMA.

L'esperem!!! 

La recepció del carnet de soci i sòcia del TAMAclub es rep a l'inici de cada nou trimestre i a partir d'eixe moment ja és efectiu.

Per a tots el socis/-es del Tama-club, sempre que siga posible se sortejaram dues invitacions per mes de programació.  Els mesos d'abril, maig i juny els socis/-es del TAMA-club que compren les seues entrades rebran un obsequi.

Què li aporta ser membre del Club de l’Amic/-ga del TAMA - TAMAClub

  • 1.- La targeta del TAMAClub serà personal i intransferible.
  • 2.- La seua duració serà indefinida.
  • 3.- A l’inici de cada trimestre de temporada, el primer dia de venda d’entrades, es destinarà per a les persones que siguen posseïdores de la targeta del TAMAClub.  Aquest termini s’ampliarà en funció de la demanda i augment dels membres del TAMAClub.
  • 4.- Cada trimestre de temporada, entre les persones que pertanyen al TAMAClub es sortejaran dues entrades a qualsevol dels espectacles programats.
  • 5.- Ser membre del TAMA-club dona possibilitat de rebre algun regal relacionat amb les AAEE i el TAMA.
  • 6.- Rebrà, en la seua casa, informació puntual sobre la programació del TAMA.

A poc a poc, anirem millorant i ampliant les condicions. Esperem comptar amb vostè!!!.Si està interessat, pot entregar aquest full en la OIA de l’Ajuntament d’Aldaia, en la Taquilla o enviar-lo per e-mail. Gràcies. 

 

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades de caràcter personal facilitades per vostè s'inclouran en un fitxer de titularitat de l'Ajuntament d'Aldaia, a fi de realitzar les actuacions necessàries per al correcte compliment del servei.

Vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i, en el seu cas, oposició, manant una sol·licitud per escrit, acompanyada de fotocòpia del seu D.N.I. dirigida a:

Ajuntament d'Aldaia
Plaça Constituciò, 10
46960, Aldaia (València)