Actualitat : Novetats

Portada > Actualitat > Novetats > Setmana de la Mobilitat | Del 22 al 30 de setembre a Aldaia.
16/09/2019

Setmana de la Mobilitat | Del 22 al 30 de setembre a Aldaia.

Els xiquets i xiquetes de la localitat podran guanyar una bici participant en el concurs de dibuix, a més durant la setmana hi haurà bitllets gratuïts i una marxa reivindicativa.
BASES_CONCURS_DIBUIX_MOBILITAT
SETMANA MOBILITAT

L'Ajuntament d'Aldaia posa en marxa un concurs de dibuix baix la temàtica “la bici dels meus somnis" en el qual els guanyadors rebran una bicicleta. El concurs comptarà amb dues categories: infantil de 3 a 5 anys i júnior de 6 a 12 anys, cada col·legi podrá guanyar fins a dues bicicletes, una per cada categoría.

Els escolars que vullguen presentar-se al concurs podran lliurar els seus dibuixos entre els dies 23 i 30 de setembre sempre que estos es realitzen amb bolígraf, llapis, retolador o pintures de colors. No seran vàlids aquells dibuixos que tinguen purpurina, aquarel·les, temperes, rotring o tinta xinesa. La deliberació del jurat serà del 2 al 4 d'octubre.

A més del concurs l'Ajuntament ha organitzat, també amb aquest motiu, una marxa reivindicativa que tindrà lloc el dia 21 de setembre i eixirà des de l'Ajuntament a les 11.00 hores amb l'objectiu de reivindicar una millor connexió amb València per a ciclistes i vianants. Així mateix durant la jornada del dia 22 els veïns de la localitat podran viatjar en transport públic de manera gratuïta.

Els bitllets es podran recollir a l'Ajuntament en horari de 9.00 a 14.00 hores i en el Centre Matilde Salvador de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.