06/de març/16
Maduixa Teatre representa «Dot» al TAMA
UN SORPRENENT ESPECTACLE QUE COMBINA DANSA, TEATRE, MÚSICA I NOVES TECNOLOGIES
DOT

Maduixa Teatre de València actua en el TAMA el 6 de març a les 18.00 hores amb l'espectacle «Dot». Una obra adreçada a tots els públics. El «Dot», un sorprenent espectacle en què dansa, teatre, música i noves tecnologies es combinen per a transformar una gegant paret blanca en un espai ple de color. «Dot», obra guanyadora del Premio Max i Premio Feten al Mejor Espectáculo Infantil 2015.

Maduixa enceta la seua trajectòria artística a Sueca (Valencia) el 2004 amb creacions teatrals de carrer i sala per a tots els públics, però al 2006 arriba la professionalització amb l ‘espectacle Maniàtics que els proporciona el reconei-xement dins del sector professional i que els condueix a constituir-se com empresa el 2008.

Amb la intenció de créixer i treballar noves disciplines, la companyia va consolidant les bases d’allò que seran els seus principals valors: conjugar el teatre, la dansa, les arts plàstiques i les projeccions audiovisuals, una curada posada en escena i una sòlida interpretació. La decidida aposta per aquest treball d’investigació consolida a la companyia i la defineix amb un llenguatge propi. El fruit d’aquest treball en diferents disciplines és l’espectacle Ras! que projecta definitivament a la companyia i participa en la major part de festivals d’Espanya, França , Itàlia, Noruega i realitza importants gires a França. Maduixa Teatre continua actualment en aquesta línia de treball interdisciplinari.