11/de març/16
Moguda pop rock al TAMA amb Los Secretos
PRESENTEN UNA RECOPILACIÓ DE CANÇONS ON HOMENATGEN ALS AUTORS I CANÇONS QUE ELS HAN INSPIRAT EN LA SEUA CARRERA MUSICAL
Los Secretos

Els amants del pop rock tenen una cita al TAMA l'11 de març, a les 22.30 hores. El teatre auditori d'Aldaia acull un concert acústic de Los Secretos, que inclou l'espectacle Algo prestado, un ampli repertori de les seues millors composicions en les quals reten un homenatge als autors i cançons que els van inspirar. Los Secretos és un grup sorgit de la movida madrileña dels vuitanta sota la influència de la New Wave britànica. Una moguda musical que no ens podem perdre.

El grup Los Secretos ha canviat al llarg dels anys. La formació actual es compon d'Álvaro Urquijo (veu i guitarres), Ramón Arroyo (guitarres), Jesús Redondo (teclats), Juanjo Ramos (baix) i Santo Fernández (bateria). La seua època de major èxit professional es va donar en els anys 90 del segle passat, quan van encadenar els reeixits àlbums Adiós, tristeza i Cambio de planes, i posteriorment el recopilatori Grandes éxitos.

Un moment molt delicat en la seua història va arribar en 1999, amb la mort d'Enrique Urquijo, un dur colp que, no obstant açò, va contribuir a un renàixer de la banda amb la publicació de l'àlbum homenatge A tu lado l'any 2000, que va comptar amb nombroses col·laboracions d'artistes pròxims al grup.

Los Secretos van tornar en 2002 amb un nou àlbum d'estudi sota el lideratge d'Álvaro Urquijo i des de llavors romanen en actiu, havent publicat un altre disc d'estudi (Una y mil veces), un recopilatori en celebració dels 30 anys del grup i dos enregistraments en viu. El llançament d'un nou disc d'estudi (En este mundo raro) es va realitzar al setembre de 2011. En 2015, després de dos anys de treball, presenten el disc de versions (Algo prestado) on homenatgen als autors i cançons que els han inspirat en la seua carrera musical.