26/de febrer/16
Aspencat presenta en el TAMA el seu darrer treball «Tot és ara»
UN DISC PREMIAT PELS SEUS ARRANJAMENTS PEL COL·LECTIU OVIDI MONTLLOR
ASPENÇAT

El 26 de febrer Aspencat presenta en el TAMA el seu darrer treball: «Tot és ara», un disc que ha rebut el premi als Millors Arranjaments pel Col·lectiu Ovidi Montllor. Es tracta del segon concert del cicle «Volem» de música en valencià que ofereix enguany el TAMA.

En l'actualitat Aspencat conforma una de les bandes en valencià referents de la Comunitat Valenciana. Veus, teclat, guitarra, baix, bateria, trompeta, trombó, llaüt, acordió i corda. No falta de res en «Tot és ara».

L'estil del grup de Xaló, la Marina Alta, és una barreja d'ska, reggae i drum and bass fusionat amb algunes gotes de música electrònica. Aspencat ha aconseguit un so propi i personal que trasllada als seus directes amb un dinamisme increïble. “Tot és ara” és el seu quart àlbum d'estudi en el qual inclouen participacions de grans artistes de l'escena alternativa actual.

Aspencat han estat considerat, juntament amb La Raiz i Orxata Sound System, com un dels grups valencians que desafien la cultura institucional pel contingut crític de la seua obra.