Recursos : Publicacions

Aquesta secció recull diverses publicacions divulgatives i d'investigació, així com documents audiovisuals, editades pel MUPA o en col·laboració amb mestres palmiters i altres museus i institucions valencianes.

Mes
13/02/2018

Relectures. Itineraris museístics en clau de gènere

Projecte subvencionat per la Generalitat Valenciana i coordinat per la Universitat de València en el qual participa el MUPA. Pàgina web: www.relecturas.es.
17/07/2017

Activitats didàctiques del MUPA per a escolars

El MUPA ofereix una sèrie d'aactivitats didàtiques per a escolars, des de l'educació infantil fins a l'ESO, amb l'objectiu de donar a conèixer el museu i l'artesania del palmito.
26/05/2016

Museu del Palmito d'Aldaia (edició trilingüe)

Fullet informatiu general del MUPA editat en valencià, castellà i anglés. Mostra els espais de la Col·lecció Museogràfica Permanent del museu així com els horaris de visites lliures i visites guiades.
26/05/2016

Museus i Paisatges Culturals

Fullet editat per la xarxa "Museus de l'Horta", formada pels museus d'Alaquàs, Aldaia, Manises, Paiporta, Paterna i Torrent, per a commemorar el Dia Internacional dels Museus amb el lema "Museus i Paisatges Culturals."
26/05/2016

Ruta dels Palmiters d'Aldaia (edició trilingüe)

Guia dels 28 artesans actuals de palmitos d'Aldaia i altres poblacions valencianes. Editada en valencià, castellà i anglés pel Museu del Palmito d'Aldaia (MUPA), Bonaire i el Gremi de Mestres Palmiters de València.