Teatre Auditori Municipal d'Aldaia
Avda. de la Música 11 - Aldaia (València)

Tel: (+34) 96 198 84 06
E-mail: tama@ajuntamentaldaia.org

Les entrades també es poden comprar a través de www.giglon.com
Programación
Programació TAMA abril, maig, juny 20171 JPG

PROGRAMACIÓ ESCÈNICA DEL TAMA ABRIL, MAIG I JUNY DE 2017

TEATRE. Divendres 5 de maig. Bramant Teatre (València) presenta “Hijos de Verónica”.

TEATRE. Dimarts 8 i 9 de maig.Anem al Teatre”, programació comarcal de teatre infantil i juvenil.Galitoon (València) presenta l’espectacle “Güela, güela”. “

TEATRE. Dimecres 10 de maig. Anem al Teatre”, programació comarcal de teatre infantil i juvenil.L’Esglai Teatre (València) ens presenta l’espectacle “Diferències Clowntastrófiques”.

TEATRE. Dijous 11 de maig. Anem al Teatre”, programació comarcal de teatre infantil i juvenil. CRIT Teatre (València) amb l’espectacle “Why english”.

TEATRE. Dimecres 17 de maig. Anem al Teatre”, programació comarcal de teatre infantil i juvenil. Dinamo Producció Teatral (València) amb l’espectacle “Crea”.

TEATRE. Divendres 19 de maig. Como la seda (Madrid) presenta “Drack Pack”.

TEATRE. Diumenge 21 de maig. La Colla de l’Escola Municipal de Teatre d’Aldaia (EMTA) estrena l’espectacle “La volta al món en 80 dies”.

TEATRE. Dilluns 22 de maig. Anem al Teatre”, programació comarcal de teatre infantil i juvenil.La Colla de l’Escola Municipal de Teatre d’Aldaia (EMTA) amb l’espectacle “La volta al món en 80 dies”.

TEATRE. Diumenge 28 de maig. El grup Formació I de l’Escola Municipal de Teatre d’Aldaia (EMTA) estrena l’espectacle “Per(T)Kurbacions”.

TEATRE. Divendres 9 de juny. La Canalla de l’EMTA ens presenta l’espectacle “Contes dels germans Grimm”.

 

MÚSICA I DANSA

MÚSICA. Divendres 28 d’abril, 20.30 hores. Públic jove i adult.

En esta ocasió, el 9é concert del cicle “Volem”, és molt especial. Celebrem els 50 anys d’escenaris de la cantautora i cantant mallorquina Maria del Mar Bonet. Un concert per a recordar en el qual col·laborarà l’Orfeó d’Aldaia.

DANSA. Divendres 16 de juny. X Mostra de Coreografies dels grups de ballet i dansa clàssica de l’Escola Municipal Dansa Aldaia (EMDA).

 

Archivos asociados
Programació TAMA abril, maig, juny 2017 Programació TAMA abril, maig, juny 2017  (5,47 MB)