Centros y servicios : Servicios

Portada > Centros y servicios > Servicios > Servei Especialitzat Atenció a la Família i la Infància (SEAFI)
Servei Especialitzat Atenció a la Família i la Infància (SEAFI)
Centre Vicent Andrés Estellés

OBJECTE

El SEAFI és un servici especialitzat l'objectiu del qual és el suport psicològic a famílies en què hi ha problemes o dificultats entre els seus membres.

 

En el SEAFI un equip professional, format per psicòlogues i educadores, ofereixen a les famílies un espai de reflexió que permetrà afrontar adequadament els problemes o conflictes.

 

L'equip de psicòlogues i educadores  del SEAFI realitzen intervenció especialitzada  de caràcter integral en nuclis familiars, utilitzant l'orientació i intervenció familiar. Així mateix també realitzen intervencions grupals dirigides a pares/mares o menors. Les intervencions grupals es dirigeixen a: mares/pares en procés de separació, xiquets/xiquetes de pares/mares separats.

 

PREU

El SEAFI és un servici gratuït per a totes les famílies del municipi d'Aldaia.

 

DEPENDÈNCIA

El SEAFI pertany als Servicis Socials Generals de l'Ajuntament d'Aldaia.

 

SOL·LICITUD

La sol·licitud d'intervenció en el SEAFI es realitza a través de dels Serveis Socials Generals (C/ Coladors, 16),  on un equip de professionals valorarà l'adequació de la demanda realitzada per la família i les possibilitats d'intervenció  en el SEAFI.

 

Totes aquelles famílies del municipi d'Aldaia que consideren que puguen necessitar ajuda psicològica poden acudir als Servicis Socials Generals i demanar cita amb la psicòloga.

 

HORARI,

El SEAFI atén les famílies en horaris de matí i vesprada, sempre amb cita prèvia

 

TELÈFON

96 198 88 12 / 13

 

CORREU ELECTRÒNIC

familia@aldaia-ajuntament.es

seafi@aldaia-ajuntament.es

Áreas relacionadas