Educación : Presentación

És una Regidoria que millora la qualitat de l’ensenyament dels centres educatius del municipi, tot fomentant d'una manera didàctica l'aprenentatge a través de cursos i tallers culturals. A més, treballa en ajudes per a cobrir les necessitats dels menors i les seues famílies. Així mateix, impulsa el desenvolupament i enriquiment cultural del municipi.

Agenda

NOU! LLISTES DEFINITIVES BECA TRANSPORT 18/19

Relación definitiva de la Beca de Transporte 2018/2019

SUMMER CAMP 2019 - Campamento de Inglés de 5 a 14 años

Al CEIP Mariano Benlliure, de 9 a 14 horas Inscripció al CC Estellés de dilluns a divendres de 10 a 13 hores. Y de dilluns a dijous de 17 a 19 hores. El pago del importe de la actividad es por modelo normalizado de ingreso bancario que va identificado por codigo de barras, y es único por cada alumna/o inscrita/o. Por ello, solo es posible recogerlo en nuestras dependencias. Sirva esto de información a los/as interesadas en realizar toda la gestión telematicamente. sImportante: Este campamento no tiene escola matinera de 7 a 9 horas.

Trámites

Bases del IX Premi d'Estudis Locals d'Aldaia

Ja estan disponibles les bases per al IX Premi d'Estudis Locals d'Aldaia per promoure i estimular la realització d'estudis sobre la realitat local. El termini per presentar el projecte finalitzarà el 14 de setembre.