Actualidad : Novedades

Portada > Actualidad > Novedades > La casa de la Llotgeta acoge la II Mostra de Palmitos d'Aldaia
Título
Presentació del llibre "Mentiras para ser una mujer de verdad" | Gent Jove Aldaia
23/10/2017

Presentació del llibre "Mentiras para ser una mujer de verdad" | Gent Jove Aldaia

El pròxim 23 d'octubre en el Centre Matilde Salvador presentem el llibre de Rocío Salazar "Mentiras para ser una mujer de verdad". Amb ella estaran Marina Eva Escarpati, Cap de Secció de Projectes Educatius de l'Ajuntament de València i Carolina Mateu Talavera, Màster Oficial de Gènere i Polítiques d'Igualtat de la Universitat de València. Segur que la conversa serà molt interessant. Consulta ací la resta de la programació per als diez 23 i 24 d'octubre. T'esperem!
Col·labora contra el càncer de mama | Classes dirigides d'estils i ioga
21/10/2017

Col·labora contra el càncer de mama | Classes dirigides d'estils i ioga

Col·labora contra el Càncer de Mama Vine el proper 21 d'Octubre a partir de les 10.00 hores a les classes dirigides (aportació 2€ donats íntegrament per a AECC Aldaia) Inscripcions: -Piscina Coberta d'Aldaia, de dilluns a divendres de 7.00 a 22.00 i dissabtes i diumenges de 9.00 a 14.00h. -Pano Moda, plaça de la Constitució, 4. -El dia 18 d'octubre de 10.00 a 13.00 també podreu fer inscripcions en la plaça de la Constitució, el Mercat Municipal (eixida brigada d'obres) i Consum (carrer 2 de Maig).
Cançons de bressol en la Biblioteca Pública Municipal d'Aldaia
20/10/2017

Cançons de bressol en la Biblioteca Pública Municipal d'Aldaia

Divendres 20 d'octubre a les 18.00 hores en la Biblioteca Pública Municipal d'Aldaia, concert de presentació de "Bressolant", cançons de bressol arrelades en la nostra tradició oral musical, interpretades per Cristina Blasco i Josep Maravilla.
Gent Jove | Comencem el nou curs!
03/10/2017

Gent Jove | Comencem el nou curs!

No et perdes les noves activitats del Centre Matilde Salvador | Gent Jove per a la nova temporada!
02/10/2017

Curs d'alfabetització informàtica en l'ADL d'Aldaia

Tens dificultats per fer gestions a través de l'ordinador, obtindre la vida laboral, demanar cita a diferents organismes, inserir el teu curriculum en una oferta de treball o usar el correu electrònic? T'ajudem a familiaritzar-te amb les noves tecnologies.
27/09/2017

Nova programació escènica del TAMA

El TAMA torna a rodar amb una programació d'allò més completa. Consulta-la ací. Comencem el dia 6 d'octubre amb 'Colors', el segon festival de teatre al carrer d'Aldaia. No te la pots perdre!
La RUA de l'art als carrers d'Aldaia
25/09/2017

La RUA de l'art als carrers d'Aldaia

L'ajuntament edita la guia "Ruta Urbana Artística d'Aldaia (RUA)" per a donar una visió de conjunt a 23 escultures i intervencions artístiques en espais públics del municipi
23/09/2017

Nueva edición de los cursos on-line del Aula Mentor de Aldaia

Aula Mentor pone en marcha una nueva edición de los cursos on-line que contienen las claves necesarias para entender las oportunidades que ofrecen las TIC en torno al emprendimiento digital, la ciberseguridad y al Internet de las cosas. Matrícula gratuita. Hasta el 6 de octubre.
22/09/2017

Ple municipal de setembre | Ordre del dia

Demà a les 20.00 se celebrarà el ple ordinari de setembre en el saló de plens de l'Ajuntament. Recorda que pots formular les teues preguntes als regidors i regidores presencialment en el torn de precs i preguntes de les 19.45 hores en el saló de plens, o si ho preferixes, a través de les xarxes socials municipals.
Programació del Temps i Espai d'Igualtat d'Aldaia | Setembre 2017
11/09/2017

Programació del Temps i Espai d'Igualtat d'Aldaia | Setembre 2017

Durant el mes de setembre, el Temps i Espai d'Igualtat d'Aldaia estarà dedicat a la mobilitat urbana des d'una perspectiva feminista. Mira tota la programació que hem preparat. T'esperem!
12