Actualidad : Novedades

Portada > Actualidad > Novedades > JA ESTÀ ACÍ EL CARTELL DEL CINTURÓ JOVE FEST
11/07/2019

JA ESTÀ ACÍ EL CARTELL DEL CINTURÓ JOVE FEST

La cita musical anual d'Aldaia se celebrarà enguany del 27 de juliol al 5 d'agost amb un cartell per a tots els gustos.
RRSS modificado

Una quinzena de grups passaran pel mític Cinturó Verd un any més. Trobarem artistes de la talla de Mago de OZ o La Fuga que actuaran el dia 4 d'agost. La quarta edició del festival aldaier començarà el dissabte 27 de juliol amb una mescla d'estils d'allò més festivalers com són Indian, Bombai, La Regadera o Mafalda.

El reggae serà el protagonista indiscutible de la nit del dia 2. Llança de foc, Mediterranean Roots i Mellow Mood seran els encarregats de fer-nos ballar en la segona jornada del cicle de concerts gratuïts que organitza l'Ajuntament d'Aldaia. Sense descans, la nit del 3 d'agost,ompliran d'energia El Cinturó Verd: Funambulista, Georgina i Huecco, del qual ja vam poder gaudir l'edició anterior. Els homenatges musicals seran els encarregats de tancar el cartell i de quina millor manera que amb el tribut a U2 de la mà de Spyplane i Remember Queen que ens retornarà els millors moments de la banda encapçalada per Freddie Mercury.

Un any més el Cinturó Jove Fest acull un gran ventall d'estils musicals perquè els aldaiers i els veïns de municipis confrontants puguen gaudir d'una mostra musical per a tots els gustos.