Actualidad : Novedades

Portada > Actualidad > Novedades > Nova programació cicle 'Temps de feminisme en moviment'
cartel50x70_FEM-MOV_Ok-b-001
10/04/2019

Nova programació cicle 'Temps de feminisme en moviment'

En febrer, març i abril torna la nova programació del cicle 'Temps de feminisme en moviment', una oferta cultural en clau de gènere per combatre la xacra del masclisme des de l'educació i la vessant lúdica. Des de febrer fins abril Aldaia acollirà diverses activitats feministes, entre les quals destaquen tallers per donar visibilitat a dones d'èxit, d'apoderament o monòlegs contra la violència de gènere. Al PDF tens tota la informació.
cartel50x70_FEM-MOV_Ok-b-001

27 de febrer: “Juntes és millor” dones i esport i Comunicació sobre l'ús de les xarxes socials a càrrec de l'escriptora i periodista Fani Grande.

2 de març: VII Carrera de les Dones.

4 de març: Volta a Peu organitzada per l'Associació TYRIUS i “Fràgil” Monòleg a càrrec de María Andrés amb la participació de Femení Plural.

5 de març: Presentació del llibre “Descontando hasta cinco”, de Susana Gisbert, fiscal especialitzada en violència de gènere, portaveu de la Fiscalia Provincial de València i escriptora.

6 de març: Jornada: “Mimar-te”. Tallers de creixement personal per a persones que vulguen estar, saber i conéixer-se. Organitzat per Soraya Soler.

8 de març: Dia Internacional de les Dones.

12 de març: Activitat: “Supera’t”, amb Patricia Campos, primera dona pilot de reactor a les forces armades i ex entrenadora de futbol als Estats Units.

13 de març: Teatre: Adaptació de la novel·la “La chica miedosa que fingía ser valiente muy mal”, a càrrec de la companyia Algo Contigo.

Durant tot el mes: Tallers de prevenció de la violència de gènere i de noves masculinitats. En els actes festius de Falles: Punt Violeta.

3 d’abril: Cicle de curts contra la violència de gènere.

4 d’abril: Concert Sis Veus “Els dies i les dones” i portes obertes al Centre de la Dona.

10 d’abril: Vídeo fòrum i debat: Dones, vida familiar i laboral.