Actualidad

13ene.

El Ayuntamiento presenta la 'Guía de Centros y Servicios Municipales'

Desde el Ayuntamiento hemos elaborado la Guía de Centros Servicios, con la cual usted podrá encontrar de forma fácil y sencilla la información alrededor de todos los servicios que el Ayuntamiento ofrece en los diferentes departamentos municipales. Confiamos que esta nueva Guía de Servicios Municipales sea un instrumento de información útil, con el objetivo de mejorar cada día.
12ene.

L'Ajuntament d'Aldaia i la Diputació de València-Presidència recuperen l'obra del compositor aldaier Pasqual Fuentes Alcàsser per commemorar el 250è aniversari de la seua mort

El passat divendres 3 de novembre es va presentar en concert al Teatre Auditori Municipal d'Aldaia de la mà del grup Música Trobada. El projecte clourà amb l'enregistrament d'un disc sota el títol "Ab llicència o sens ella. Els villancets en valencià de Pasqual Fuentes (1721-1768)" i la celebració d'unes jornades musicològiques a Aldaia durant el mes de març. Els villancets de Pasqual Fuentes suposen un cas quasi inèdit en l'ús del valencià, ja que només s'han pogut documentar cinc casos durant el segle XVII i XVIII, el mateix nombre que els que Fuentes va escriure en set anys a la catedral.
11ene.

Recuperació del patrimoni oral i popular del cançoner tradicional d'Aldaia

L'Ajuntament d'Aldaia i la Diputació de València-Presidència han portat a terme la Recuperació del patrimoni oral i popular del cançoner tradicional d'Aldaia i la Recuperació de la música inèdita del compositor aldaier Pascual Fuentes Alcácer en la commemoració del 250é aniversari de la seua mort.
10ene.

Nueva programación del TAMA | De enero a junio de 2018

Te presentamos la programación del TAMA para los meses de enero a junio de 2018. Entradas disponibles en la taquilla del TAMA (miércoles de 11.30 a 13.30 horas y de 19.00 a 21.00 horas y dos horas antes de empezar el espectáculo) y en venta online en www.giglon.com

Destacados

destacat joventut
DESTACAT AVALEM
LOGO FARMACIA
LOGO PAGAMENT TRIBUTS
Portal de transparència
ordenanza animales
DESTACADO ESPORTWEB
Biblioteca
Sin título-1
AviVa Agència de Promoció del Valencià
OMIC
MUPA
agencia colocació
AulaMentor
Unitat Conductes Addictives
Centre d'Arts i Oficis
Informació al contribuent
destacado2
esports
museu comarcal horta sud 2