Educació : Presentació

És una Regidoria que millora la qualitat de l’ensenyament dels centres educatius del municipi, tot fomentant d'una manera didàctica l'aprenentatge a través de cursos i tallers culturals. A més, treballa en ajudes per a cobrir les necessitats dels menors i les seues famílies. Així mateix, impulsa el desenvolupament i enriquiment cultural del municipi.

Agenda

SOL·LICITUD AJUDA D'ESCOLARITZACIÓ 0 A 3 ANYS - INICI TERMINI

Del 11 de febrer fins al 8 de març s'obri el termini de sol.licitud de la ajuda economica a la escolarització dels nens de 0 a 3 anys

SOL.LICITUD BECA TRANSPORT ESTUDIANTS - INICI TERMINI

La ayuda va destinada a las personas que realizan estudios reglados universitarios, Master habilitante, Bachiller, Ciclos formativos de grado Medio o Superior o de Formación Profesional Básica durante el curso académico 2018/19 en cualquier Universidad o Centro homologado fuera de la población de Aldaia.

Tràmits

Bases del IX Premi d'Estudis Locals d'Aldaia

Ja estan disponibles les bases per al IX Premi d'Estudis Locals d'Aldaia per promoure i estimular la realització d'estudis sobre la realitat local. El termini per presentar el projecte finalitzarà el 14 de setembre.