Educació : Presentació

És una Regidoria que millora la qualitat de l’ensenyament dels centres educatius del municipi, tot fomentant d'una manera didàctica l'aprenentatge a través de cursos i tallers culturals. A més, treballa en ajudes per a cobrir les necessitats dels menors i les seues famílies. Així mateix, impulsa el desenvolupament i enriquiment cultural del municipi.

Agenda

Novetats! Jocs de Pasqua abril 2019

PROGRAMA DE CONCILIACIÓ "JOCS DE PASQUA" 2019 DIES: 23, 24, 25 i 26 d´abril 2019. LLOC DE REALITZACIÓ: Escola Infantil Llavoreta C/ Encreullades, núm. 6, Tel. 96 150 85 78

Calendario Escolar de Admisión de Alumnado Curso Escolar 2019/2020

Este proceso de admisión afecta a los centros de Educación Infantil 2º ciclo y Educación Primaria sostenidos con fondos públicos y los centros de Educación Infantil de 1er ciclo de titularidad de la GVA, y se organizará en las fases que se indican a continuación:

Tràmits

Bases del IX Premi d'Estudis Locals d'Aldaia

Ja estan disponibles les bases per al IX Premi d'Estudis Locals d'Aldaia per promoure i estimular la realització d'estudis sobre la realitat local. El termini per presentar el projecte finalitzarà el 14 de setembre.