Actualitat : Novetats

Portada > Actualitat > Novetats > L'Ajuntament presenta la 'Guia de Centres i Serveis Municipals'
13/01/2018

L'Ajuntament presenta la 'Guia de Centres i Serveis Municipals'

Des de l'Ajuntament hem elaborat la Guia de Centres Serveis, i amb la qual vosté podrà trobar de forma fàcil i senzilla la informació al voltant de tots els serveis que l'Ajuntament oferix en els diferents departaments municipals. Confiem que esta nova Guia de Serveis Municipals siga un instrument d'informació útil, amb l'objectiu de millorar cada dia.
banner xarxa serveis

L'Ajuntament és l'administració més pròxima a la ciutadania i la que atén de més a prop les necessitats dels seus veïns i veïnes.

Aldaia és una ciutat en constant creixement, i amb l'esforç de totes i tots estem configurant una xarxa de serveis publics cada dia més important i més àmplia, i que ens situa, en àmbits com la cultura o les polítiques d'igualtat, serveis socials, atenció a les persones, cultura, educació, esports o participació, com un dels municipis capdavanters a tota la Comunitat Valenciana.

Atés que esta cartera de serveis públics municipals s’ha actualitzat, és necessari que les persones que vivim al nostre poble puguem tindre a la nostra disposició una relació de tots estos serveis que tenim al nostre abast en Aldaia, i també dels centres en els quals es gestionen i la manera de contactar o accedir a ells.

Per això, des de l'Ajuntament hem elaborat la Guia de Serveis, amb la qual vosté podrà trobar de forma fàcil i senzilla la informació al voltant de tots els serveis que l'Ajuntament oferix en els diferents departaments municipals. Confiem que esta nova Guia de Serveis Municipals siga un instrument d'informació útil per a vosté, amb l'objectiu de millorar cada dia.