Actualitat : Novetats

Títol
01/11/2018

L'Ajuntament presenta la 'Guia de Centres i Serveis Municipals'

Des de l'Ajuntament hem elaborat la Guia de Centres Serveis, i amb la qual vosté podrà trobar de forma fàcil i senzilla la informació al voltant de tots els serveis que l'Ajuntament oferix en els diferents departaments municipals. Confiem que esta nova Guia de Serveis Municipals siga un instrument d'informació útil, amb l'objectiu de millorar cada dia.
18/10/2018

NOVEDADES LLUVIAS ALDAIA

Se van a cortar los 3 túneles de Aldaia. Los servicios municipales están pendiente de evolución de temporal.
18/10/2018

NOVEDADES LLUVIAS ALDAIA 18.40h

En previsión del temporal actual y que durará hasta la madrugada, RECOMENDAMOS que en las zonas más bajas de Aldaia se aparquen los coches en zonas altas y se eviten en esas zonas aparcar en zonas subterraneas. Los servicios municipales siguen pendiente de la evolución del temporal.
18/10/2018

NOVEDADES LLUVIAS ALDAIA 19.12h

Como consecuencia de la evolución de la lluvia torrencial en estos momentos, vamos a declarar el cierre de los colegios, institutos y escoleta municipal para mañana viernes. Los servicios municipales siguen activos pendientes de la evolución.
Avís nivell taronja per risc de pluges
17/10/2018

Avís nivell taronja per risc de pluges

L'Agència Estatal de Meteorologia ha decretat l'avís nivell taronja per risc de pluges que podrien ser intenses a partir de demà dijous. Davant qualsevol incidència telefoneu al 112. Des de l'Ajuntament informarem puntualment si ha alguna novetat.
11/10/2018

Habilitado el Punto de Información Catastral

El Ayuntamiento de Aldaia pone en marcha un Punto de Información Catastral con el objetivo de facilitar las gestiones a la ciudadanía.
Dia de la Comunitat Valenciana
09/10/2018

Dia de la Comunitat Valenciana

Amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana estan programats diversos actes i activitats durant el mes per commemorar aquest dia. Consulta la programació
Nuevo Servicio de Información en WhatsApp
03/10/2018

Nuevo Servicio de Información en WhatsApp

El Ayuntamiento de Aldaia ha unificado el servicio de información en WhatsApp con la creación de un único número para comunicar la agenda de actividades culturales, avisos de interés, información y servicios.
Programació trimestral del TAMA
01/10/2018

Programació trimestral del TAMA

Ja pots consultar la programació trimestral del TAMA fins desembre. Teatre, dansa, música i molt més!
01/10/2018

MORAT EN MOVIMENT

El darrer trimestre de l'any comença el cicle 'Morat en moviment', una oferta cultural en clau de gènere per combatre la xacra del masclisme des de l'educació i la vessant lúdica. Des d'octubre fins finals d'any Aldaia acollirà diverses activitats feministes, com tallers educatius per la igualtat, d'empoderament o monòlegs contra la violència a les dones.
12