Actualitat : Novetats

Títol
13/01/2018

L'Ajuntament presenta la 'Guia de Centres i Serveis Municipals'

Des de l'Ajuntament hem elaborat la Guia de Centres Serveis, i amb la qual vosté podrà trobar de forma fàcil i senzilla la informació al voltant de tots els serveis que l'Ajuntament oferix en els diferents departaments municipals. Confiem que esta nova Guia de Serveis Municipals siga un instrument d'informació útil, amb l'objectiu de millorar cada dia.
12/01/2018

L'Ajuntament d'Aldaia i la Diputació de València-Presidència recuperen l'obra del compositor aldaier Pasqual Fuentes Alcàsser per commemorar el 250è aniversari de la seua mort

El passat divendres 3 de novembre es va presentar en concert al Teatre Auditori Municipal d'Aldaia de la mà del grup Música Trobada. El projecte clourà amb l'enregistrament d'un disc sota el títol "Ab llicència o sens ella. Els villancets en valencià de Pasqual Fuentes (1721-1768)" i la celebració d'unes jornades musicològiques a Aldaia durant el mes de març. Els villancets de Pasqual Fuentes suposen un cas quasi inèdit en l'ús del valencià, ja que només s'han pogut documentar cinc casos durant el segle XVII i XVIII, el mateix nombre que els que Fuentes va escriure en set anys a la catedral.
Recuperació del patrimoni oral i popular del cançoner tradicional d'Aldaia
11/01/2018

Recuperació del patrimoni oral i popular del cançoner tradicional d'Aldaia

L'Ajuntament d'Aldaia i la Diputació de València-Presidència han portat a terme la Recuperació del patrimoni oral i popular del cançoner tradicional d'Aldaia i la Recuperació de la música inèdita del compositor aldaier Pascual Fuentes Alcácer en la commemoració del 250é aniversari de la seua mort.
Nova programació del TAMA | De gener a juny de 2018
10/01/2018

Nova programació del TAMA | De gener a juny de 2018

Et presentem la programació del TAMA per als mesos de gener a juny de 2018! Entrades disponibles en la taquilla del TAMA (dimecres d'11.30 a 13.30 hores i de 19.00 a 21.00 hores i dos hores abans de començar l'espectacle) i en venda online en www.giglon.com
09/01/2018

NOTA INFORMATIVA

Los servicios municipales están realizando tareas de limpieza y adecuación del talud y los imbornales del túnel de Joan Fuster (Cinturón Verde). El tráfico se verá afectado en dicha vía hasta el miércoles 17 de enero, cuando se prevé que finalicen estos trabajos.
04/01/2018

AVISO | Fernanbús informa

Modificaciones las líneas de bus 160 y 161 a partir de las 17.00 horas con motivo de la cabalgata
22/12/2017

En Nadal a Aldaia, teatre Bonic

El XIII Cicle Bonic recrea en el TAMA l'univers musical infantil de Carles Santos i el món entranyable dels contes i del circ nadalenc. El TAMA acull durant els dies 26, 27 i 28 de desembre el XIII Cicle Bonic de Teatre Infantil. Una programació d'arts escèniques dirigida al públic familiar que enguany ret un homenatge al compositor Carlos Santos i a l'entranyable món dels contes i el circ nadalenc. El cicle inclou tres espectacles de primera per divertir i fer riure als més menuts de la casa.